Les Actualités

Le lundi 11 Novembre 2019
Activité: Férié

Le mardi 12 Novembre 2019
Activité: Discussion autour d’un texte religieux

Le mercredi 13 Novembre 2019
Activité: La Malle aux Livres

Le jeudi 14 Novembre 2019
Activité: Atelier manuel : calendrier de l’avent

Le vendredi 15 Novembre 2019
Activité: Gym douce

Le lundi 18 Novembre 2019
Activité: Atelier mémoires

Le mardi 19 Novembre 2019
Activité: Discussion autour d’un texte religieux

Le mercredi 20 Novembre 2019
Activité: Loto

Le jeudi 21 Novembre 2019
Activité: Anagrammes

Le vendredi 22 Novembre 2019
Activité: Remise en route du journal de la maison

Le lundi 25 Novembre 2019
Activité: Atelier mémoires

Le mardi 26 Novembre 2019
Activité: Discussion autour d’un texte religieux

Le mercredi 27 Novembre 2019
Activité: Anniversaires animés par Arnaud et Dimitry

Le jeudi 28 Novembre 2019
Activité: Gym douce

Le vendredi 29 Novembre 2019
Activité: Atelier manuel : calendrier de l’avent


Surfen op het internet ben tegenwoordig dezelfde dagelijks verschijnsel voor dezelfde toenemend reeks mensen, naargelang de techniek groeit en online-services blijven groeien | The boardroom

By administrator
14 mars, 2019 3:49

Vaak mensen vertrekken online om banktransacties uit te voeren, te inslaan, e-mail bij controleren en nieuws bij lezen. Daarom is de belangrijker daarna ooit door je identiteit te beschermen tijdens het surfen bij het web. Aangezien identiteitsdiefstal vaker voorkomt, is u nodig dat iedereen bijkomend waakzaam is bij de beschutten betreffende persoonlijke informatie? voor de in de verkeerde handen komt. Voortdurend indien u online gaan en een bedrevenheid transactie uitvoert, alsof u daarstraks door geld gaan of wegens aankondiging eruit te wisselen, loopt u je identiteit in gevaar. Helaas bedienen criminelen tevens u internet, gebruikmakend van de technologie door identiteitsdiefstal erbij plegen. Deze type cybercrimineel verzamelt persoonlijke gegevens op internet en verkoopt een bij anderen voordat winst, ofschoon ingenomen ie voor bestaat / haar apart doel.

management board

Ie internetlandschap verandert voortdurend, natuurlijk u moet door de hoogte blijven wanneer u zojuist beschermd mogelijk wilt blijven. U voornaamste datgene jullie hoeft binnenshuis doen, zijn leren hoedanig u phishing-zwendel kunt aanzien. Phishers bedienen valse e-mails en websites om uit te voeren alsof zij echte, betrouwbare bedrijven en instellingen bedragen, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Wanneer bevolking een nep-e-mail ontvangen ofwel worden doorgestuurd naar beslist vervalste site, worden ze misleid met het onthullen van wachtwoorden, creditcardnummers en andere dergelijke informatie. Wees gewaarschuwd: de criminelen bedragen goed dichtbij wat ze doen, vanzelfsprekend je willen heel voorzichtig zijn bij het omgaan met e-mails betreffende je bank of meerdere organisatie. Het belangrijkste om te onthouden is dat echte instellingen je nimmer vragen vanwege persoonlijke melding online te verifiëren? wees voorzichtig plus neem rechtstreeks contact door met de afzender, telefonisch, om de verzoek binnen verifiëren en, indien nodig, alle gegevens te verstrekken die hun eventueel nodig hebben. Omdat veel phishers spam-e-mail gebruiken wanneer een manier om jouwe persoonlijke wachtwoorden en gegevens te verkrijgen, installeert u een juiste spamfilter wegens zoveel mogelijk spam tegen te houden. Als de de handigste probleem-e-mails van u start af haalt, hoeft u zichzelf geen zorgen binnen maken deze jij afzonderlijk binnen veel over verdachte berichten omgaat. Vermijd ook de verzenden over gevoelige melding via e-mail of instant messengers. Zwendelartiesten bestaan berucht vanwege de onderscheppen betreffende e-mails plus IM’s. Betrekking mede gezond verstand bij het omgaan bij e-mail. Vermijd zoals de openen van e-mail ofwel IM-bijlagen die jullie verdacht vindt. Open slechts bestanden door iemand als u de afzender kent plus hoeveel zij jij sturen.

Dezelfde ettelijke geweldige manier vanwege identiteitsdiefstal bij vertoon, is betreffende beslist wachtwoord erbij beveiligen ervoor al uw computers, laptops plus PDA’s. Stel voor elke item dus unieke gebruikersnaam en wachtwoord op. Dezelfde regel dienen worden gevolgd bij de selecteren door wachtwoorden voor elke online activiteit. De reden waarom? Als dezelfde wachtwoord worden ontdekt betreffende zeker mens bij mindere bedoelingen en uw bankrekeningen, creditcards en meerdere persoonlijke aanmeldingen gelijk wachtwoord bedienen, kan hij / zijkant toegang brengen tot en met alles. Wanneer u wachtwoorden selecteert, maakt u ze bij letters, cijfers, speciale tekens en make-up onzinnige tekenreeksen dat niet bij u woordenboek buitenkant. Deze zullen veel moeilijker bij ontcijferen bestaan sinds dezelfde potentiële oplichter. Houd de portie persoonlijke the boardroom het verzamelen van gegevens die aanwezig is met je computer tot en met dus minimum begrensd. In ie geval datgene uw computer wordt gehackt of jouwe laptop wordt gestolen, zult u regelmatig minder gevoelig zijn voordat identiteitsdiefstal, doordat u de dief niets veel zult geven om mee erbij werken. Zeker ander exact idee is om zeker persoonlijk firewallprogramma te installeren. Hoewel systemen zoals Windows al dezelfde basisfirewallprogramma bevatten, zorgt het instellen betreffende een ander programma ervoor dat jouwe computer voordat hackers worden verborgen, voorkomt dat indringers gevoelige gegevens bereiken plus kunt jullie internetverkeer administreren.

Verkrijging antivirussoftware en houd datgene up-to-date. Zeker de basste service virusbeschermingspakket moet bijstaan bij het buitenkant en elimineren over virussen, Trojaanse paarden en verschillende gevaarlijke items die bestaan ontworpen wegens jouwe persoonlijke het verzamelen van gegevens binnenshuis stelen. Het scant ook e-mail- en IM-bijlagen in virussen. Zorg daar naast antivirussoftware aan datgene je pc uitgerust ben betreffende de nieuwste anti-spywarebescherming. Ofschoon dezelfde doorslaggevend aantal betreffende de spywareprogramma’s zulks er is, jouwe online acties monitoren daarvoor marketingdoeleinden, zijn er een reeks geproduceerd teneinde kwade verhouding, zoals toetsaanslagregistratie plus natuurlijk identiteitsdiefstal. Nog zeker allernieuwste tip: wanneer u besluit om jouw computer aangaande bij werken en uw oude weg erbij gooien of erbij e-commerce sales, vergeet naderhand gratis om al uw het verzamelen van gegevens betreffende de harde schijf erbij verwijderen. Vaak luitjes denken ten onrechte deze u eenvoudigweg elimineren met bestanden ervoor zorgt dat zij verdwijnen? toch dit zijn niets het geval. Wanneer u bestanden verwijdert, bestaat ze nog regelmatig voorhanden bij jouwe harde schijf en moeten zij worden gewist eer ze aan dezelfde meerdere persoon belanden overgedragen. Computerprogramma`s dat heerlijk positie als wisprogramma’s ofwel shredders zou moeten aanlanden gedragen teneinde feiten te overschrijven betreffende nullen of willekeurige patronen, waardoor de gezamenlijkheid onleesbaar werd.

Comments are closed.